viernes, julio 21, 2006

No la miris

No la miris. Et dic que no la miris. Seràs tossut. Ja està. Ja t'ha tornat a enganxar mirant-li el melic. Ja ho entenc ja; aquest piercing està massa ben posat com per ignorar-lo. Però qui et manava mirar-la? Amb la feina que tens i deixes que els ocellets que tens el cap esvalotin les teves hormones. Vaja! Ara s'aixeca per anar al lavabo. Ara si que no podràs evitar fer-li una bona ullada. Ja sé que ho fas amb molta discreció o, almenys, amb molta més que altres companys de feina. Ja sé que, de vegades, et mira de reüll però, noi, aguanta com un home. Que el seu somriure et mata, que les seves sortides et descol·loquen... Collonades! Em dius que t'encisa com vessa el cafè per tot arreu cada cop que es vol fer un cafè amb gel, o com es puja les ulleres quan li llisquen pel nas, o, fins i tot, quan es fa un cigarret amb aquella parsimònia gairebé litúrgica. Doncs noi, aquí ja no puc fer-hi més. Estàs fotut. Ben fotut.

2 comentarios:

Oscar dijo...

Existe en luna en el agua una convención no escrita que dice que si el texto no lleva firma se le atribuye la autoría al remitente. Obviamente, cabe el riesgo de confundir algún "bloguero" despistado con Cervantes pero creo que es mejor así. ¿No?

Espero que os haya gustado.

Oscar dijo...

Al pie de los posts, aparece un texto que reza: "ENVIADO POR " seguido del nombre o pseudónimo de la persona que lo ha mandado. Así quién manda un texto propio no necesita escribir nada más porque se infiere que el que manda es el que escribe. Y del que manda el texto de un tercero, se espera que adjunte toda la información necesaria: autor y obra principalmente pero tambien editorial, el traductor, enlace si la fuente proviene de internet..